Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

106 бабусям дала притулок Селидівська громада за період війни.

Новини громади
17.05.2022
Наразі у дитячому садочку мешкають 12 осіб похилого віку. Евакуювалися під розривами снарядів з Волновахи, Вугледару, Ізюму. Немає домівки, немає колишнього життя. У кожної людини своя сумна історія.
Літні жінки та чоловіки не сидять поклав руки, а беруть участь у житті садочка: допомагають прибирати територію, висаджувати квіти, доглядати за бабусею, яка не ходить. У вільний час бабусі люблять готувати щось смачненьке та читати книжки, в основному про кохання.
За літними людьми доглядають співробітники: готують їжу, перуть одяг. Годують переселенців три рази на день.
Робітники садочку випікають хліб самостійно
Сьогодні на сніданок пшоняна каша, гуляш та чай.
«Янголи» - так називають персонал садочка вдячні за турботу жінки та зазначають, що задоволені створеними для них умовами. Міська рада повністю фінансує мешкання літніх людей з гарячих точок, бо треба допомагати у біді одне одному. Забезпечили харчуванням, засобами гігієни, ліками. Соціальні працівники допомогли оформити документи.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше