Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ббібліотечне свято «Веселися, грай і книжки читай!»

Культура
01.06.2022

У першій частині свята взяли участь діти зі статусом ВПО. Спочатку дітлахів привітали: Зітта Топіліна  – директорка КЗ «Центр дозвілля та українських традицій м.Селидове», Любов Сузіна – начальник служби у справах дітей міської ради, Євгеній Косогов – старший інспектор ювенальної превенції Селидівського відділу поліції РУП- ГУНП в Донецькій області.

Пізніше на свято зі своїми друзями завітали юні читачі бібліотеки.

Діти мали змогу позмагатися у конкурсі загадок, взяли участь у казковій вікторині.

Та яке ж свято обійдеться без  розваг? Дітвора мала можливість взяти участь у іграх: «Танцюють всі», «Потрібний колір», «Вовк і семеро козенят», «Бій кульками» та інші.

Яскравим доповненням заходу був перегляд мультфільму «Котигорошок та його друзі».

Під час проведення майстер-класу «Вмілі руки не знають нудьги» маленькі учасники виготовили яскраві поробки.

 Літо… пора літніх канікул. Й яскравим відкриттям літніх читань стала книжкова виставка  «Усі дива трапляються в дитинстві».

Приємно, що діти отримали море задоволення, незабутні враження і  невеличкі призи. Було багато радісних посмішок. Протягом всього заходу панувала атмосфера гарного настрою. Таким і має бути свято!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше