Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Увага, новинки!»

Культура
21.06.2022

Неабияке задоволення приносять нові книги!

Любі діти та батьки!

Повідомляємо вас, що до дитячої бібліотеки нашої громади надійшли новинки  дитячої літератури, призначені не тільки маленьким читачам, а й  школярам середнього віку та батькам.

Це – різноманіття багатогранної тематики, яке відкриває таємничий світ космосу, людини, тваринного світу, дає відповіді на численні «чому?»,                          «скільки?», «що?», «навіщо?» та інші. Чимало захоплюючих книжок стануть корисними і цікавими  дошкільнятам та учням молодших класів: казки народні та зарубіжних письменників, література, яка допоможе в підготовці до школи. Для своїх користувачів бібліотекар Людмила Божинова провела для відвідувачів бібліографічний огляд « Увага, новинки!»

Нова книга чекає на свого читача!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше