Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Захід центральної бібліотеки

Культура
12.07.2022

Бібліотекарі  розповіли  присутнім про Православне  свято апостолів  Петра і Павла, зупинились на особливостях та традиціях  його святкування, привернули    увагу  до  тематичної  полиці «Свята літнього циклу». Відмітили, що за народним календарем, день цих Святих збігається з початком косовиці та жнив, закінчується  Петрівський піст і   хазяйки починають  готувати хліб з нового вражаю.  

В рамках «Школи психології» спеціаліст  Територіального центру  Аліна Харламова представила відвідувачам відділення  денного  перебування чергове заняття  з курсу арт-терапії "Kintsugi-Style" за темою «Ті, що живуть у вогні» і розповіла про життя та творчість художника  Марка Шагала.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше