Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Заняття "Школи інформаційної культури"

Культура
07.06.2022

Головним напрямком роботи «Школи інформаційної культури» продовжує залишатись підключення всіх бажаючих городян до офіційних джерел інформації нашої громади у месенджерах Vaber, Telegram та до сторінок офіційних осіб Селидового у соцмережі «Фейсбук». Це дозволяє пришвидшити рівень поінформованості селидівчан, що дуже важливо в наш час. За останній час було підключено більш ніж 50 осіб.  Доречи, користувачів більш «просунутого»  рівня користування смартфонами просто інформують  про наявність таких каналів інформації та  підключають шляхом запрошення «приєднатися». Дуже приємно, що на цьому тижні більше  всього запитів надійшло  саме від бажаючих підключитися до офіційних джерел інформації.

 Також, навчання продовжує проходити за такими напрямками як навчання роботі зі сматфонами початківців та удосконалення навичок володіння ними давніх відвідувачів Школи (консультації за потребами). 

 Психолог Територіального центру нашого міста Аліна Харламова представила відвідувачам денного відділення новий курс з арт-терапії «Kintsugi-Style» і продовжила  друге заняття за темою «Впертість духу».

Запрошуємо усіх бажаючих до нашої бібліотеки!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше