Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Конституція країни дитинства»

Культура
27.06.2022

У рамках програми заходу  біля книжкової виставки «Конституція країни дитинства»

проведено  бібліотечний урок  «Кожна дитина має право», під час якого діти слухали про національну символіку України,  про свої права та обов’язки. Підсумком цього уроку була  вікторина «Чи знаєш ти Конституцію України?»

      Та яке ж дитяче свято без ігор?

     Жваво, емоційно, з товариським настроєм пройшла весела та цікава конкурсна  програма.  Захопили присутніх пізнавально - розважальні ігри: «Кулька- стрибунець», «Ми не будемо нудьгувати», «Потрібний колір», «Самий розумний», «Веселі загадки» тощо.  Діти та батьки проявляти швидкість, спритність та винахідливість, весело, з азартом  змагалися, розважалися, раділи перемогам. Все це створювало піднесену, святкову атмосферу!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше