Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У центральній публічній бібліотеці міста відбулись чергові заняття «Школи інформаційної культури» та «Школи психології»

Культура
24.05.2022

24 травня в  центральній міській бібліотеці  відбулись чергові заняття  «Школи інформаційної культури». Усім бажаючим продовжили надання допомоги щодо підключення до сторінок  Facebook та офіційних спільнот, до груп  нашої громади у месенджерах Vaber та Telegram.   Також у консультаційному форматі були розглянуті питання правил  публікації постів з поздоровленнями  у Facebook тощо.

На груповій зустрічі відвідувачі відділення денного перебування Територіального центру м.Селидове продовжили вдосконалювати свої навички користування смартфонами: дізнались, що ховає шторка повідомлень та як її чистити, як оптимізувати роботу пристрою,  що таке «хайлайти» у Vaber  і  для чого вони потрібні та багато іншого.

Продовжила свою роботу «Школа психології». Спеціаліст Територіального центру нашого міста Аліна Харламова провела лекцію за темою «Комплекс провини того, хто вижив». Були наведені симптоми, стадії, наслідки цього емоційного переживання, а також  яскраві приклади його опанування з  життєвого досвіду учасників зустрічі. Окрім того, фахівець надала практичні поради щодо самодопомоги у такому стані.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше