Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Заходи у центральній публічній бібліотеці нашого міста наприкінці травня

Культура
26.05.2022

На початку бібліотекарі запропонували присутнім календарний інфомікс «Важливі дати наприкінці травня». Тож  були згадані: День Європи в Україні, День слов’янської писемності та культури, Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням, а щоб трохи  відволіктись від серйозних тем,  згадали Всесвітній день білявок.  До Дня слов’янської писемності та культури у бібліотеці підготували  тематичну полицю «Витоки нашої писемності».

В рамках «Школи психології»  спеціаліст Територіального центру м. Селидове Аліна Харламова провела бесіду «Любов до рідного краю» та запропонувала усім познайомитись з творчістю сучасного українського художника Олега Шупляка -  серією його картин «Український космос», яка просто до країв наповнена любов’ю до рідної землі.  Далі вона запросила кожного розповісти про свій улюблений куточок нашого міста.  Майже кожна вулиця, парк та сквер, від центру до околиць, отримали багато теплих та щирих слів!  Бібліограф Анна Смоленська запросила присутніх переглянути відеомікс «Лебеді в Селидовому» (з циклу «Вони живуть поруч з нами»). Адже спілкування з природою – невичерпне джерело життєвих сил, так необхідних сьогодні кожному! Лебеді-шипуни вже відвідували наше місто й  в минулому році, але вже цього травня у нас на центральному ставку живе лебедина родина з матусі батька та шести пухнастих  пташеняток!  Віримо,  що це добрий знак для нашої громади!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше