Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Х Міжнародний конкурс музичного мистецтва «Київський колорит»

Культура
15.06.2022

У складі  засновників конкурсу – Національна всеукраїнська музична спілка і Міністерство культури та інформаційної політики України.

Конкурс проводився у два тури. До другого туру було відібрано 450 учасників у номінаціях: «Фортепіано», «Композитор-виконавець», «Музично-теоретична композиція: юний музикознавець», «Концертмейстер», «Камерний ансамбль», «Вокал (академічний, народний, естрадний)», «Хорове диригування», «Духові та ударні інструменти», «Оркестр», «Народні інструменти», «Струнно-смичкові інструменти».

До складу журі ввійшли відомі виконавці, викладачі, композитори, музикознавці, науковці, адміністратори: народні артисти України Валерій Матюхін і Тетяна Кумановська; заслужені діячі мистецтв України Петро Заїка та Лариса Волошина; заслужений артист України Олександр Лисоконь; кандидат мистецтвознавства Олена Туріна; викладачі-методисти Наталія Безенкова, Олена Жилкіна, Ігор Грузін, Дмитро Сухов, Михайло Левандовський, Олена Кугаткіна (Україна); Ірина Мінтс (Німеччина), Олександр Музикантов (Білорусь), Ілля Ульянов (Бельгія), Самір Мірзоєв (Туреччина – Англія).

Вітаємо юних музикантів з перемогою!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше