Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зірочки нашого міста

Культура
01.06.2022

    У травні місяці гідно представили наше місто в фестивалях-конкурсах учні КЗ «Мистецька школа м.Селидове»(директор Валентина Джумурат).

   У  Всеукраїнському двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв в номінації «Інструментальний жанр-духові інструменти. Сопілка» лауреатами І премії стали учениці: Марія Капашинова і Анастасія Бурик(клас викладача Ірини Заргани). Диплом лауреата І премії ХХХІV міжнародного дистанційного  фестивалю - конкурсу мистецтв «Зіркова Україна» отримала юна сопілкарка Вероніка Лупанова (викладач Ірина Заргана, концертмейстер Тамара Баглер). Кіра Третьякова(клас домри, викладач Тетяна Штихно) -лауреат І премії Міжнародного фестивалю-конкурсу «Музична хвиля Мистецтв».

 

    Вітаємо наших переможців!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше