Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Візит іспанського журналіста у Селидівську громаду

Новини громади
18.02.2022

17 лютого в Селидівську громаду завітав іспанський продюсер, режисер та журналіст Хорхе Саїд Мальдонадо.

Хорхе мандрує різними країнами миру та освітлює проблематику прифронтових районів. На сході України репортер відвідав Красногорівку, Курахове та Селидове.

Хорхе Саїд Мальдонадо

Під час зустрічі керівник Селидівської громади Руслан Суков розповів іноземцю про проблеми, з якими стикається місцева влада міст «лінії розмежування». Також репортера цікавило, як реагують жителі на можливе загострення військового конфлікту та чи є надія на його завершення.

Зустріч з керівником громади Р.Суковим

Заступник міського голови Олеся Новицька провела  гостю екскурсію містом. Разом вони оглянули споруди цивільного захисту та побували на місці скидання шахтних вод у річку Солона, спілкувалися з мешканцями. Наших гостів переповнювали неоднозначні емоції. Міста, розташовані на «лінії зіткнення» живуть свої особливим життям та проблемами.

Впродовж відвідування нашої громади іспанський журналіст зняв багато відеоматеріалів, які вийдуть на телевізійних каналах США та Чилі (Histori 2 USA/ Canal 13 Chile). Привернення уваги світової спільноти до ситуації на Сході України дає надію на якнайскоріше завершення багаторічного конфлікту.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше