Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Різноманітні заходи на початку червня у центральній публічній бібліотеці міста

Культура
02.06.2022

На початку заходу бібліотекарі привітали всіх присутніх з початком літа, нагадали про Міжнародний день захисту прав дітей і запропонували поділитися спогадами про свою улюблену дитячу книжку, або книжку своїх дітей чи онуків.  Виявилась чітка  спадкоємна тенденція: улюблені твори батьків та бабусь стають  такими ж й для сучасних дітлахів! Вдалим продовженням цієї теми став bookmix "Найпопулярніші дитячі книжки різних країн світу".

 Психолог Територіального центру Аліна Харламова  провела заняття "Пухнасті радості".

  Продовжилась зустріч розповіддю про  такий різновид живопису,  як  монументальний стінопис. Бібліотекарі запропонували присутнім цікавий інфомікс "Мурал – прикраса сучасних міст з дуже давнім корінням".   З нього всі дізнались: що таке "мурал",  історичні етапи його розвитку, а також подивились різноманітні "книжкові" варіанти стінопису різних країн світу та України. Головна увага була присвячена муралам Селидового, серед яких є й книжковий!  Він прикрашає будівлю міської бібліотеки і має промовисту назву "Мудрість та Всесвіт на сторінках книг"! Психолог Територіального центру Аліна Харламова детально зупинилась на  його авторах (Сергій Мигалатьєв, Олександр Тамбовцев),  історії його створення і глибинному філософському змісті.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше